• Home
  • Culture bij Dataworkz

Wij zijn Dataworkz. De specialist in Data.

En doen het net even anders. Met 23 collega’s zijn we de start-up fase voorbij en groeien we door. Met interessante projecten, eigen tooling (KubeETL, Bikeworkz) en een hecht team. Waar mens en techniek centraal staan.

Eigenlijk is het voor iedereen hier onze hobby om met Data te werken, en we krijgen er ook nog voor betaald, dus dat is mooi”

Lennard
Data Engineer

Wat doen we?

We doen heel erg veel en heel gevarieerd. Als het maar met data te doen heeft en onze klanten verder gaat helpen. Je werkt als consultant samen met de klant aan zijn projecten. En je Dataworkz family is er altijd in de achtergrond om je bij de klant te helpen, je zit er dus nooit alleen.
Je werkt bij de klant. Op een project dat bij jouw past.

Het is een hechte groep mensen, die dezelfde passie hebben en ook dezelfde drive in het degene wat zij doen”

Arno
Data Engineer

Hoe werken we samen?

Ons team bestaat uit data scientisten, data engineers, machine learning engineers. Kennisdeling, innovatie en productontwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze kennis delen we ook graag met anderen, hiervoor organiseren we regelmatig meetup’s en workshops. Om ons te laten inspireren bezoeken we wereldwijde conferenties (Londen, Moskou). Zelf zijn we ook spreker of geven presentaties op diverse conferenties zoals ODSC, Devoxx, Teqnation en JFall.

Binnen Dataworkz hebben we korte lijnen waardoor beslissingen snel genomen worden. We gelover niet in hiërarchie maar wel in structuur. En samen meer bereiken dan alleen. Samen bouwen we een mooi en succesvol Dataworkz.
Onze cultuur is ons succes. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub. Eentje van slimme entreprenerds. Dat is wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Je hebt bij Dataworkz zelf heel veel invloed op wat je doet en wat er allemaal tussendoor gebeurt. Ik heb dus bijvoorbeeld ook heel veel invloed gehad binnen Dataworkz, want ik heb de koffie uitgekozen”

Joep
Data Engineer

Om jezelf te blijven ontwikkelen vinden we het ideale project, dat het beste bij jou aansluit. Projecten waar je energie van krijgt. Goed voor jou en voor onze klant.
Naast hard werken wordt er ook veel plezier gemaakt. We organiseren regelmatig socials, wat naast fun ook de band met elkaar versterkt.

Wil je echt zien wat we hebben gedaan? Neem een kijk op onze tijdlijn!