Jobs

Ben jij de Data Engineer, Data Scientist of Machine Learning Engineer die wij zoeken en er klaar voor om in het team mee te draaien? Stuur dan een open sollicitatie naar info@dataworkz.nl .

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt? Dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek waarin we kennis maken met elkaar en bespreken of Dataworkz bij jou past. Zien we beiden een match, dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek met twee van onze Data specialisten.

Tijdens dit gesprek draait het voornamelijk om technische inspiratie. Indien we beiden terugkijken op een positief gesprek en met nieuwe ideeën naar huis gaan, dan bieden we je een contract voor onbepaalde tijd aan!

Reageer nu
our value

Openstaande jobs

Data engineer

Als Data Engineer bij Dataworkz heb je de mogelijkheid om jouw technische expertise in te zetten om waardevolle data-oplossingen te bouwen. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van op maat gemaakte data-oplossingen en het creëren van impact in de Nederlandse markt.
Open job

MLops Engineer

Als Machine Learning Engineer bij Dataworkz heb je de mogelijkheid om jouw passie voor machine learning in te zetten om bedrijven te helpen hun potentieel volledig te benutten. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van op maat gemaakte data-oplossingen en het creëren van impact in de Nederlandse markt.
Open job